Bradley Coopers 'A Star Is Born' met Lady Gaga verschijnt nu maanden eerder

Warner Bros. schijnt een hoop vertrouwen te hebben in de muzikale film!

Filmstudio Warner Bros. lijkt veel vertrouwen te hebben in Bradley Coopers regiedebuut A Star Is Born. De studio verschuift de muzikale productie met niemand minder dan wereldster Lady Gaga in de hoofdrol namelijk enkele maanden vooruit!

Vorig weekend kwam het bericht naar buiten dat Warner Bros. A Star Is Born verplaatst heeft naar 18 mei 2018. Oorspronkelijk stond de prent zo'n vier maanden later gepland op 28 september. Daarmee verschijnt A Star Is Born midden in een drukke filmmaand, waarin veel blockbusters verschijnen, zoals Avengers: Infinity War en Han Solo. Dat is op z'n minst opvallend, aangezien september meestal een vrij rustige maand is zonder al te grote releases.

Natuurlijk zullen deze producties hoogstwaarschijnlijk wel een totaal ander publiek naar de bioscoopzalen trekken, maar Warner Bros. lijkt toch wel vertrouwen te hebben in Coopers eerste filmproductie als regisseur. Eerder haalde Warner Bros. deze truc als eens uit in 2013 bij The Great Gatsby. Deze film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol haalde uiteindelijk meer dan 300 miljoen dollar op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

In A Star Is Born ontdekt countryster Jackson Maine (Cooper) een nieuw, nog onbekend talent genaamd Ally (Gaga). Terwijl zijn eigen carrière in een neerwaartste spiraal zit door zijn leeftijd en alcoholverslaving, begint Ally hem langzaam te overschaduwen. Jackson kan haar succes maar moeilijk verkroppen en door zijn jaloezie gaat het ook nog eens mis met hun in potentie veelbelovende liefdesleven.

Momenteel is er op Netflix een bijzondere documentaire te zien over Lady Gaga, die in het echt Stefani Germanotta heet, genaamd Gaga: Five Foot Two. In deze documentaire volgen kijkers de populaire Perfect Illusion-zangers een jaar lang tot aan het grootste optreden van haar leven tijdens de Super Bowl: Halftime Show. Dit unieke kijkje in het leven van Gaga, waarin we haar ook tijdens de opnames van American Horror Story: Roanoke zien, is hier te bekijken.

A Star Is Born verschijnt dus op 18 mei 2018! Lady Gaga zal tevens de soundtrack van de film volledig verzorgen. Er is nog geen trailer beschikbaar van de film.



NieuwsFilm

meest populair