Eerste trailer 'Maze Runner: The Death Cure'!

Eerste trailer 'Maze Runner: The Death Cure'!

Thomas neemt het nog eenmaal op tegen WCKD.

Na de gebeurtenissen in The Maze Runner en The Scorch Trials, gaan de avonturen van Thomas en de Gladers verder in The Death Cure. Ditmaal bindt Thomas (Dylan O'Brien) de strijd met WCKD aan. De groep moet de legendarische stad Last City overvallen, een door WCKD beheerd labyrint, dat wellicht het dodelijkste van allemaal is. Iedereen die het einde van de doolhof levend haalt, zal antwoorden krijgen om de vragen die de Gladers zichzelf al sinds ze in de eerste doolhof aankwamen stelden.

Net als de voorgaande twee delen, is ook The Death Cure geregisseerd door Wes Ball. Het script komt van de hand van T.S. Nowlin, die zich baseerde op de boeken van James Dashner. De trailer die je hieronder kan bekijken is overigens opmerkelijk kort en bevat niet eens zo heel veel beelden van het derde deel. In elk geval maakt de trailer duidelijk dat er een boel actie in de YA-film zal zitten.


Rollen in Maze Runner: The Death Cure zijn er ook voor Kaya Scodelario, Thomas Sangster, Ki Hong Lee, Rosa Salazar, Dexter Darden en Paul Lazenby. De film draait vanaf 24 januari 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair