Video

Eerste trailer 'Maze Runner: The Death Cure'!

Thomas neemt het nog eenmaal op tegen WCKD.

door Jim Pedd om 09:41 in Video
Na de gebeurtenissen in The Maze Runner en The Scorch Trials, gaan de avonturen van Thomas en de Gladers verder in The Death Cure. Ditmaal bindt Thomas (Dylan O'Brien) de strijd met WCKD aan. De groep moet de legendarische stad Last City overvallen, een door WCKD beheerd labyrint, dat wellicht het dodelijkste van allemaal is. Iedereen die het einde van de doolhof levend haalt, zal antwoorden krijgen om de vragen die de Gladers zichzelf al sinds ze in de eerste doolhof aankwamen stelden.

Net als de voorgaande twee delen, is ook The Death Cure geregisseerd door Wes Ball. Het script komt van de hand van T.S. Nowlin, die zich baseerde op de boeken van James Dashner. De trailer die je hieronder kan bekijken is overigens opmerkelijk kort en bevat niet eens zo heel veel beelden van het derde deel. In elk geval maakt de trailer duidelijk dat er een boel actie in de YA-film zal zitten.


Rollen in Maze Runner: The Death Cure zijn er ook voor Kaya Scodelario, Thomas Sangster, Ki Hong Lee, Rosa Salazar, Dexter Darden en Paul Lazenby. De film draait vanaf 24 januari 2018 in de bioscoop.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er goed uit, ik kijk er naar uit.

Master Of Films

Avatar

Valt nog mee, dat deze laatste deel niet in tweeën is gesplist.

Robbepost

Avatar

Ik vind de eerste 2 delen vermakelijk en dit ziet er ook wel goed uit!

Chrischzz

Avatar

Ik dacht eigenlijk dat deze nooit zou komen..

Banned

Avatar

Deel 2 was al een stuk minder maar dit ziet er weer plezant uit.

BlackPowerWolf

Avatar

Het zal deel 1 niet evenaren, maar toch lijkt me dit een prima film.

Warhasbegun

Avatar

Ik zal een van de weinige zijn maar ik vond deel 2 beter dan deel 1 want er zat een lekker tempo in en het riep veel minder vragen op(niet dat dat slecht is maar deel 1 riep er teveel op en was te vaag).
Dan on topic, deze trailer ziet er wel leuk uit, maar is veel te kort om een goed beeld te krijgen

Reborn t90

Avatar

Ik vond deel 1 een stuk beter dan deel 2. Daarbij was deel 2 in vergelijking met het boek ook echt een gedrocht. Toch wel benieuwd nu naar deel 3, kan me het boek niet zo goed herinneren van deel 3.

@Master of Films: Er is nog een bijbehorend prequel boek, dus het zou kunnen dat ze deze nog verfilmen ipv dit deel dus in stukken te hakken.

benjamin

Avatar

Ziet er uit als iets dat mooi op z'n plaats zit in januari.

rainking

Avatar

Ziet er wel weer vermakelijk uit. Deze serie spreekt me toch stukken meer aan dan Redundant. Eh, Detergent. Die andere serie, dus.

kvr007

Avatar

Dit ziet er verdomd goed uit!

draganta

Avatar

er zijn zelfs 2 prequel boeken.

lamoteg

Avatar

Mocht toch iets vroeger gekomen zijn. mijn verlangen naar deze sequal is toch al stuk verwaterd! Nuja goeie moed en hopelijk laat het een mooi einde zijn Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair