'Fantastic Beasts 2' vindt nieuwe schurk

Gellert Grindelwald is niet de enige schurk.

De Fantastic Beasts-franchise zal uiteindelijk draaien om de strijd van Dumbledore (Jude Law) met Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Maar Newt en zijn maten krijgen te maken met meer schurken, want David Sakurai is vandaag toegevoegd aan de cast als extra slechterik. Hij zal zich bij het kamp van de kwaadaardige tovenaar Grindelwald voegen.

Volgens de site Deadline is Sakurai gecast in de rol van Krall, een van de volgelingen van Grindelwald. Veel meer details zijn er niet, al schrijft het vakblad nog dat Krall een "ambitieuze en nukkige handlanger" is. Mogelijk zal hij uiteindelijk in gevecht komen met Grindelwald, als zijn ambities een samenwerking in de weg zullen staan.

Fantastic Beasts 2 speelt zich af in 1927, een paar maanden na het eerste deel. Grindelwald is net ontsnapt en heeft veel nieuwe volgelingen gevonden voor zijn zaak. De enige die hem kan stoppen is de man die ooit zijn beste vriend was - Albus Dumbledore. Maar daarvoor heeft laatstgenoemde de hulp nodig van de man die Grindelwald al eens eerde stopte, Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Vanaf 15 november 2018 draait de film van David Yates in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair