Vervolg op 'It' krijgt releasedatum!

Vervolg op 'It' krijgt releasedatum!

Pennywise komt terug...

Het werd al de best verdienende horrorfilm en dus leek het welzeker dat er een vervolg zou komen op It. Dat heeft nu een releasedatum gekregen. It: Chapter Two zal in de Verenigde Staten vanaf 6 september 2019 in de bioscoop te zien zijn en wordt wederom geregisseerd door Andres Muschietti. Ook schrijft Gary Dauberman het script.

Het vervolg op It draait om het tweede deel van de strijd tussen de Losers Club en Pennywise. De kindacteurs die nu de hoofdrollen hadden, keren terug in het vervolg, al is dat in een kleine rol. Veel meer is er niet bekend over het vervolg, al kunnen we aannemen dat Bill Skarsgård weer terug is als Pennywise. Wie de volwassen versies van de Losers Club gaat spelen is niet bekend, maar die acteurs zullen snel gecast worden.

Het duurde jaren voordat de verfilming van Stephen Kings It gemaakt kon worden. Meerdere regisseurs probeerden het, maar pas onder Muschietti lukte het de boel van de grond te krijgen tegen het lage budget dat Warner Bros. bereid was te betalen. Dat bedroeg 35 miljoen dollar, maar dat bleek genoeg om er een sterke film van te maken. Ondertussen heeft It wereldwijd al 478 miljoen dollar verdiend.

Heb jij It al gezien? Wat vond je ervan?



NieuwsFilm

meest populair