Actiescènes 'Black Panther' worden kinetisch en manisch

Actiescènes 'Black Panther' worden kinetisch en manisch

A la Creed en Kingsman.

Tussendoor de sciencefiction-superheldenfilms Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War verschijnt nog Black Panther. Tijdens de Annual Legislative Conference van de Congressional Black Caucus Foundation werden beelden uit de film vertoond en The Root was daarbij aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst werden naar verluidt vier scènes vertoond, met de nodige actie erin. Drie van de scènes kwamen overeen met die werden vertoond tijdens Comic Con. Hierin zien we T'Challa (Chadwick Boseman) en de Dora Milaje naar een casino gaan waar even later Klaue (Andy Serkis) arriveert met zijn handlangers. Er is een gevecht en een achtervolgingsscène met auto's. Een andere scène toont een gevecht tussen T'Challa en Killmonger (Michael B. Jordan), met hun nano-pakken aan, en weer en ander een gevecht tussen Black Panther en M'Baku, gespeeld door Winston Duke.

De reactie van op de stijl van de actiescènes: "De actie is kinetisch, een mix van Cooglers gevechtsscènes uit Creed en de manische scènes uit de Kingsman-films."

De verwachting is dat bij de vertoning van de derde Thor-film een nieuwe trailer te zien is van Ryan Cooglers Black Panther, te zien vanaf 14 februari.



NieuwsFilm

meest populair