Vrouw waarmee Kevin Hart vreemdging wist niet dat hij getrouwd was

Vrouw waarmee Kevin Hart vreemdging wist niet dat hij getrouwd was

In drie dagen tijd zijn ze drie keer intiem geweest.

Pijnlijk. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat grappenmaker Kevin Hart vermoedelijk vreemd is gegaan, nadat hij afgeperst is door middel van video's. Daarop zou hij te zien zijn geweest met een onbekende vrouw, en niet zijn zwangere echtgenote Eniko Parrish. De 38-jarige acteur maakte destijds zijn excuses publiekelijk via een video op Instagram. Inmiddels is het bekend wie de vrouw op de video is: model Montia Sabbag. Ze heeft nu aan Daily Mail TV verteld dat ze helemaal niet wist dat Hart getrouwd is en dat ze ook niets met de afpersing te maken heeft.

"Ik kwam er pas achter nadat we samen waren geweest," legt ze uit. "Dus eerst wist ik het niet. De manier waarop hij zich gedroeg gaf niet aan dat hij getrouwd was. Ik ben geen afperser. Ik heb niets te maken met die opnames." Sabbag beweert zelf ook een slachtoffer te zijn geworden. Ze was door haar vriendin uitgenodigd om mee te gaan naar de Amerikaanse staat Nevada. Ze vertrokken via een privévliegtuig van Hart en daar ontmoette ze hem. "Ik was niet meteen geïmponeerd. Hij is wel een aantrekkelijke man," vult ze aan.

De gebeurtenissen van de video vonden ongeveer een maand geleden plaats in Las Vegas. Websites die de bewegende beelden in hun bezit kregen gaven aan dat Hart knus te zien is met een vrouw, maar dat er verder niets gebeurt. Daarna volgt er wel een scène met een leegstaand bed en klinkt het alsof twee mensen op de achtergrond seksuele omgang hebben. Het is echter niet te zien of Hart aanwezig was, al lijkt de acteur het zelf bevestigd te hebben doordat hij zijn excuses heeft aangeboden.

Wie verantwoordelijk is voor de opnames is nog niet bekend. Sabbag, Hart en hun vrienden waren eerst naar een nachtclub gegaan, daarna gingen ze naar het hotel waar Hart verbleef. Het model: "Ik vind dat wanneer twee mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen, of wanneer er een soort verbinding is, dat je niet altijd weet wat er zal gebeuren. Het gebeurde min of meer natuurlijk."

Tijdens het interview onthulde Sabbag dat ze drie keer intiem met Hart is geweest in een periode van drie dagen. Wat er op de beelden te zien is vond overdag plaats. Volgens haar was de Jumanji: Welcome to the Jungle-acteur nuchter. "Kevin was erg publiekelijk toen hij mij zijn gevoelens toonde. We knuffelden, kusten en raakten elkaar aan. Ik was ervan overtuigd dat hij niet getrouwd was. Als ik had geweten dat hij dat wel was, dan zou dit nooit gebeurd zijn."



NieuwsFilm

meest populair