'Terminator 6' krijgt datum en negeert deel 3, 4 én 5

'Terminator 6' krijgt datum en negeert deel 3, 4 én 5

Plus veel meer details.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat de Terminator-franchise gaat terugkeren, waarbij de bedenker van het geheel James Cameron de teugels weer wat meer in handen krijgt. Paramount Pictures en Skydance Media hebben een datum geprikt en Cameron heeft opvallende details prijsgegeven over de film waarin Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton terugkeren.

Terminator 6 negeert de laatste drie delen
In gesprek met The Hollywood Reporter zei Cameron dat Terminator 6 eigenlijk Terminator 3 wordt. De delen na Judgement Day (1991) worden weggestreept door ze toe te bedelen aan een alternatieve tijdslijn. "Het wordt een vervolg van het verhaal in Terminator 1 en Terminator 2. We houden ons voor dat de andere films een slechte droom waren. Of een alternatieve tijdslijn, iets dat kan in onze multi-verse. Dit is meer aangezet door Tim, aangezien ik niet helemaal zeker wist waar we naar toe moesten. Het enige waar ik op stond was dat we het op een of andere manier moesten doen opleven en het moesten herbedenken voor de 21e eeuw."

Oude én nieuwe helden
Tegenover de terugkeer van Schwarzenegger en Hamilton staat dat we ook nieuwe personages te zien krijgen. Er komt een nieuwe generatie van personages. We zoeken naar een ongeveer 18-jarige jonge dame die het middelpunt van de nieuwe verhalen moet worden. En heel wat personages om haar heen en personages uit de toekomst. We zullen de tijd opnieuw op een intrigerende manier laten buigen. We hebben de personages van Arnold en Linda om het verhaal gewicht te geven. Op den duur, ik zeg niet wanneer, zal het stokje overgegeven worden," aldus Cameron tegenover THR.

Zomer 2019
Paramount Pictures en Skydance Media hebben de verschijningsdatum van de tweede derde Terminator-film vastgezet op 26 juli 2019. Een week eerder verschijnt de CG-live actionfilm The Lion King en een week later moet er een grote "event"-titel verschijnen van Warner Bros. Eerder werd bekend dat regisseur Tim Miller de opnames in maart 2018 zal laten aanvangen.



NieuwsFilm

meest populair