J.J. Abrams maakt live-action verfilming van de anime 'Your Name'

J.J. Abrams maakt live-action verfilming van de anime 'Your Name'

Hij maakt de film voor Paramount Pictures.

Waar Paramount Pictures kort geleden behoorlijk boos bleek te zijn op J.J. Abrams, lijkt de rust weer teruggekeerd te zijn. Abrams zal volgens The Hollywood Reporter een live-action verfilming van de anime Your Name (2016) van Makoto Shinkai produceren. Het script wordt verzorgd door Eric Heisserer, die ook het script van Arrival schreef.

Your Name is de best verdienende anime ooit, met een wereldwijde verdienste van 355 miljoen dollar. Genki Kawamura, die de anime produceerde, zal ook de live-action versie produceren. Verder krijgt Abrams hulp van Lindsey Weber bij het produceren van de live-action film. Of hijzelf regisseert is nog niet bekend.

Your Name is het verhaal van een jong meisje met de naam Mitsuha. Zij woont in een klein stadje, en is ongelukkig met haar leven. Haar vader is er nooit en ze wordt op school gepest. Ze wil in haar volgende leven terugkeren als knappe jongen uit Tokyo. Als er een komeet in de lucht te zien is, komt haar droom uit en wisselen de knappe jongen Taki en Mitsuha van lichaam. Ze helpen elkaar een weg in het leven te vinden, maar kunnen niet met elkaar praten. Ze krijgen gevoelens voor elkaar, maar wonen niet alleen in andere steden, maar worden ook door de tijd gescheiden.



NieuwsFilm

meest populair