Steven Seagal over de 'kniel-discussie'

Steven Seagal over de 'kniel-discussie'

Na Clooney laat ook Seagal van zich horen, al kiest hij een andere kant...

Laatst verscheen er al een artikel over George Clooney die liet weten het niet eens te zijn met Donald Trump wat betreft de hele 'kniel-discussie'; Trump haalde namelijk een paar dagen terug uit naar American football-atleten die weigerden tijdens het volkslied te staan maar in plaats daarvan knielden. American football ster Colin Kaepernick begon hier vorig jaar mee, uit protest tegen de onjuiste behandeling van zwarte Amerikanen door de politie en het gebrek aan gelijkheid tussen de verschillende rassen.

Sommigen vinden dat Trump gelijk heeft, anderen vinden het initiatief van de sporters juist goed, waaronder dus ook Clooney. Nu heeft weer een andere acteur zich erover uitgelaten, namelijk Steven Seagal. De actie-ster vindt dat Trump gelijk heeft en dat de NFL atleten fout zitten: ''Ik geloof dat iedereen zich hier over uit mag laten, iedereen heeft namelijk zijn eigen mening en dat is ieder zijn goed recht, maar ik vind niet dat de atleten dat tijdens een American football game moeten doen. Ze laten dit zien tijdens een sport waar niet alleen veel Amerikanen naar kijken, maar ook de nodige anderen over heel de wereld. Ik vind dat je het bij die gelegenheden niet over politiek moet hebben''.

Maar daar hield de acteur nog niet op: ''Eigenlijk vind ik het zelfs schandalig, het is gewoonweg flauwekul. Het is walgelijk. Ik respecteer de Amerikaanse vlag, ik heb zelf mijn eigen leven al meerdere malen geriskeerd voor de Amerikaanse vlag, dus ik begrijp niet hoe sommige mensen zo om kunnen gaan met hun vlag en dus ook met hun land. Ik ben het er dan ook totaal niet mee eens. Ik vind het vreselijk''.



NieuwsFilm

meest populair