Video

Nieuwe trailer 'Darkest Hour': Gary Oldman gaat voor de Oscar!

Zijn imposante optreden als Winston Churchill kon al op lovende eerste kritieken rekenen.

door Zilko Tarici om 13:00 in Video
Focus Features heeft de tweede trailer vrijgegeven van de door Gary Oldman aangevoerde biopic Darkest Hour. Joe Wright (Atonement, Hanna) regisseerde de film, die gaat over Winston Churchill en hoe deze premier werd van Groot-Brittannie en vervolgens een uitermate belangrijke rol speelde tijdens de Tweede Wereldoorlog en het uitroeien van Hitler en zijn nazi aanhangers. We zien hoe Churchill op zijn meest 'duistere uur' er alles aan moet doen om zijn volk achter zich te krijgen en de vrijheid van de Britten te waarborgen.

Naast Oldman, die momenteel het meest genoemd wordt voor de Oscar voor Beste Acteur, zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup en Ben Mendelsohn. Anthony McCarten schreef het script van de film en produceert deze samen met Lisa Bruce, Tim Bevan, Eric Fellner en Douglas Urbanski.

Darkest Hour draait vanaf 18 januari 2018 in de Nederlandse bioscopen!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aiwass

Avatar

Zou godverdomme eens tijd worden dat deze fenomenale acteur eens een oscar krijgt. Sinds Bram Stokers Dracula mijn favoriete acteur.

GreenHornet

Avatar

deze man had allang een Oscar moeten hebben. Bij Leonardo heeft het ook te lang geduurd.

benjamin

Avatar

Oldman lijkt dit jaar de te kloppen persoon voor die Oscar beste acteur.

Ereptile

Avatar

Give that man an Oscar!!!!

NieuwsFilm

meest populair