Zeer duister moment rond Superman in 'Justice League'

Zeer duister moment rond Superman in 'Justice League'

En de klassieke Superman-melodie is in de film te horen!

Componist Danny Elfman heeft kort gesproken over de muziek die hij maakt voor Justice League. Op de eerste plaats vertelde hij gebruik te maken van het klassieke themalied van Superman dat John Williams componeerde. Daarnaast onthulde hij daar een duistere spin aan te hebben gegeven voor een eveneens duister moment met superheld Superman (Henry Cavill).

Dat vertelde Elfman tijdens een interview met Billboard. "Er zitten een paar mooie momenten in voor de fans. Er is een moment voor het Wonder Woman lied dat Hans Zimmer maakte voor Batman vs. Superman, maar ik had ook twee minuten waarin ik kon zeggen: Laten we John Williams' Superman nemen. En dat vond ik hemels, want nu heb ik een melodie om iets mee te doen en gebruik ik het op een erg donkere manier, op een erg duister moment. Het is iets wat sommige fans zullen zien. Sommigen niet. Het is een moment waarop we niet zeker weten aan wiens kant hij staat."

De verwachting was al dat Kal-El mogelijk minder hoop zou hebben in de mensheid en dat lijkt nu wel zo'n beetje bevestigd. Superman keert sowieso terug, maar niet als de meest vrolijke alien. Toch zal hij vermoedelijk op een gegeven moment helpen bij de strijd tegen Steppenwolf (Ciarán Hinds) en dat is nodig.

Vanaf 16 november in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair