DC-films blijven 100% verbonden

DC-films blijven 100% verbonden

Toch geen problemen voor het DCEU?

Mocht je door de recente opmerkingen rond het DCEU bang zijn dat de films nu niet meer aan elkaar verbonden zullen zijn, kunnen we je geruststellen. De films blijven gewoon aan elkaar verbonden. DC-baas Geoff Johns vertelde kortgeleden nog dat Aquaman geen connectie zal hebben met elke andere DC-film en dat leidde tot de conclusie dat de films dan net als Wonder Woman veel meer op zichzelf zouden gaan staan.

Dat blijkt niet helemaal te kloppen. Een fan vroeg Johns op Twitter waarom hij een bom gooide onder het DCEU. De fan vroeg ook of de films gewoon verbonden kunnen blijven en dat zal zo zijn volgens Johns.


Toch kan Johns dat wel zeggen, de ontwikkelingen zeggen in elk geval voor een deel iets heel anders. Kortgeleden nog bleek dat Warner Bros. allerhande DC-films in ontwikkeling heeft, die niks te maken hebben met het DCEU. Zo komt er een film rond The Joker, waar Jared Leto weer niks mee te maken heeft.

Kortom: de signalen lopen heel erg uiteen. Willen jullie liever een verbonden DCEU zien, of meer op zichzelf staande films?

NieuwsFilm

meest populair