'Captain Marvel Jr.' ook te zien in DC's 'Shazam!'?

'Captain Marvel Jr.' ook te zien in DC's 'Shazam!'?

Een uitgelekte auditietape lijkt daar in ieder geval wel op te wijzen!

In 2019 moet DC's Shazam!, een film over DC's superheld 'Captain Marvel', in de bioscopen verschijnen. Veel is er nog niet bekend over de film, alleen dat David F. Sandberg (Annabelle: Creation, Lights Out) de film voor Warner Bros. gaat regisseren. Enkele weken geleden doken er al geruchten op dat Sandberg volop bezig is met de casting voor zijn film en een nieuw opgedoken auditietape lijkt dat te bevestigen, evenals de komst van 'Captain Marvel Jr.' naar het DCEU.

Bekijk de afbeelding
Op de opgedoken auditietape is te zien hoe kindacteur Brendan Heard (Odd Squad, Hannibal) teksten oplepelt voor een personage met de naam 'Frank' en het is sterk geimpliceerd dat zijn personage gehandicapt is (hetgeen overeenkomt met de comics). Vele fans vermoeden dan ook dat het hier eigenlijk gaat om 'Freddy Freeman', ofwel 'Captain Marvel Jr.' in de stripboeken (en later ook onder de mantel van de volwassen Captain Marvel actief).


Geïnteresseerd in de beelden? Bekijk de auditievideo van Heard hier!

DC kan niet de naam Captain Marvel gebruiken als filmtitel, omdat concurrent Captain Marvel de rechten op het exclusieve gebruik van die naam heeft. Daarnaast zou deze letterlijke titel waarschijnlijk voor veel verwarring zorgen met het eveneens in 2019 te verschijnen Captain Marvel, van Marvel Studios dus. Vandaar dat DC's Captain Marvel in de verhalen vaak de naam 'Shazam' gebruikt.

Volgens de laatste berichten beginnen de opnames van Shazam! rond februari 2018 in Toronto, Canada. De DC-film staat gepland voor 5 april 2019.

NieuwsFilm

meest populair