Opnames 'Unbreakable'-vervolg 'Glass' eindelijk van start

Opnames 'Unbreakable'-vervolg 'Glass' eindelijk van start

17 jaar hebben we moeten wachten.

Geloof het of niet: zeventien jaar zijn verstreken sinds M. Night Shyamalan ons Unbreakable bracht. Afgelopen jaar kregen we Split te zien en bleek een vervolg mogelijk. Daarvan zijn nu eindelijk de opnames begonnen. In Glass zit David Dunn (Bruce Willis) achter The Beast (James McAvoy) aan.

Regisseur Shyamalan plaatste op Twitter een foto vanaf te set. Vandaag mag hij dan officieel beginnen met de opnames en is het wachten tot de film eindelijk in de bioscoop te zien zal zijn.


In Glass moet The Beast dus eindelijk verslagen worden en is er een belangrijke rol voor David Dunn om dat te regelen. Maar dan doemt de duistere figuur Elijah Price (Samuel L. Jackson) op, die cruciale geheimen rond beide mannen in handen blijkt te hebben. De trilogie wordt zo afgerond.

Niet alleen Willis, Jackson en McAvoy hebben hoofdrollen, ook Anya Taylor-Jy (Casey Cooke), Spencer Treat Clark (Joseph Dunn), Charlayne Woodard (Mrs. Price) en Sarah Paulson) voegen zich bij de cast. Een deel van hen speelde al rollen in Unbreakable, en een ander deel in Glass. Vanaf 18 januari 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair