Script 'Edge of Tomorrow'-vervolg is af

Script 'Edge of Tomorrow'-vervolg is af

Maar nu de opnamestart nog plannen.

Het script van Doug Limans Live Die Repeat and Repeat is af. Het enige probleem is nu nog een gat vinden in de agenda's van onder meer Tom Cruise en Emily Blunt om daadwerkelijk te kunnen beginnen met de opnames. Dat laat Doug Liman vandaag weten tijdens een interview met de site Collider.

"Tom en Emily en ik kijken er heel erg naar uit om ermee te beginnen," begon Liman. "We hebben een scenario. We proberen nu nog een moment te vinden om het op te nemen, een moment in de agenda van Emily, Tom en mijzelf. Maar het is een van die dingen waarin een vervolg van de best mogelijke plek komt, waar de studio niet zegt, 'Hey, we denken nog meer geld te kunnen verdienen. Laten we er nog een uit de grond stampen.' Dit vervolg kwam voort uit de wensen van de fans van de oorspronkelijke fans, die Tom en Emily en mij constant vertelden hoe geweldig ze de film vonden en of we een vervolg zouden willen maken. En genoeg mensen hebben ons gevraagd, hoe een vervolg er überhaupt uit zou kunnen zien. Uiteindelijk was het Chris McQuarrie die een geweldig verhaal bedacht."

Liman ontwikkelde het script samen met Christopher McQaurrie, Jez Butterworth en John-Henry Butterworth. Samen brengen ze het boek All You Need is Kill van Hiroshi Sakurazaka opnieuw tot leven, in een vervolg dat perfect zou moeten passen bij het origineel.

Een releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair