Zie Rutger Hauer in bizarre sci-fi trailer 'The Broken Key'

Zie Rutger Hauer in bizarre sci-fi trailer 'The Broken Key'

De acteur is niet te stoppen.

Neerlands trots Rutger Hauer maakt nog steeds bizarre b-films. De 73-jarige acteur zit het acteren in het bloed en met pensioen gaat hij nog niet. We zagen hem voor het laatst in bijrolletjes in Michiel de Ruyter en dit jaar nog in Valerian and the City of a Thousand Planets. Straks kunnen we hem bekijken in de vreemde sci-fi film The Broken Key van Louis Nero, waarvan nu de eerste trailer is verschenen. Kijk maar:



In de nabije toekomst is papier een zeldzaam goed geworden, een luxe item, als gevolg van nietsontziende wetgeving over duurzaamheid. Papier is in handen gekomen van ''de grote Z'': Zimurgh Corporation. Drukken en printen zijn misdaden geworden. Een Britse wetenschapper van Italiaanse afkomst raakt betrokken bij een reeks moorden die hem op het pad brengen waarop ''de dichter Dante Alighieri en de schilder Jheronimus Bosch hem voorgingen.''

Rutger Hauer is niet de enige internationale naam in de cast die ooit faam genoot : naast hem spelen onder andere Michael Madsen, Christopher Lambert , Geraldine Chaplin, Franco Nero en William Baldwin mee. Samen hebben ze veel beroemde en bijzondere films op hun naam staan, maar of The Broken Key er dat ook één wordt?

NieuwsFilm

meest populair