Fraaie trailer Woody Allens nieuwste, 'Wonder Wheel'

Fraaie trailer Woody Allens nieuwste, 'Wonder Wheel'

Met o.a. Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple en Jim Belushi.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Woody Allens nieuwste film, Wonder Wheel. Woody heeft zoals bijna altijd weer een sterrencast verzamelt, inclusief Kate Winslet, Jim Belushi, Juno Temple en Justin Timberlake. The Sopranos-fans zullen ook Tony Sirico en Steve Schirripa herkennen (Paulie en Bobby in de serie), die uiteraard twee gangsters spelen.



Ginny en Humpty zijn een getrouwd stel dat leeft in het amusementspark van Coney Island, in de jaren vijftig. De jongere Mickey is daar strandwacht. Carolina, de dochter van Humpty, gooit met haar terugkomst hun levens overhoop. Zij komt daar schuilen voor de maffia, na de dood van haar man (ook een gangster).

Zoals wel vaker ziet de nieuwste Woody Allen er wonderschoon uit, niet dankzij hem maar dankzij de goede cinematografen die hij bijna altijd inhuurt. Deze keer is dat de legendarische Vittorio Storaro, met wie Woody ook Café Society maakte, dat ook al in de jaren vijftig speelde. Storaro werd in de jaren zeventig beroemd dankzij klassiekers als Il conformista en Apocalypse Now.

NieuwsFilm

meest populair