Robots vs monsters in gave eerste trailer 'Pacific Rim: Uprising'!

Robots vs monsters in gave eerste trailer 'Pacific Rim: Uprising'!

Klaar voor de strijd?

Een paar maanden geleden kregen we al de eerste teaser te zien van Pacific Rim: Uprising. Toen was het vooral een video die ons enthousiast moest maken voor de vervolgfilm van regisseur Steven S. DeKnight en zagen we nauwelijks iets van de film zelf. Daar brengt de trailer die vandaag is vrijgegeven verandering in.

Op effectieve wijze wordt er een beeld geschetst van wat we mogen verwachten van de nieuwe Pacific Rim-film. Er komt weer behoorlijk wat gave robotactie in de film voor, en dat mag ook wel, want het is niet voor niets een echte monsterfilm. De oceanen zijn als de film begint rustig, de breuk is nog altijd gesloten. Maar niet lang meer...


Pacific Rim: Uprising draait om Jake Pentecost (John Boyega). Lange tijd was hij een veelbelovend Jaeger-piloot, tot hij op het verkeerde pad belandde. Maar tien jaar na de slag om de breuk, komen de Kaiju terug en veel sterker dan eerst. Wat blijkt? De eerste Kaiju waren niets meer dan een test, een poging om te zien waar de mensheid toe in staat was. Het is aan Jake, de vooraanstaande Jaeger-piloot Nate Lambert (Scott Eastwood) en de jonge hacker Amara Namani (Cailee Spaeny) om de Kaiju te stoppen. Daarbij krijgen ze hulp van de nieuwe leider van het Jaeger-programma, Mako Mori (Rinko Kikuchi).

Wat vinden jullie van bovenstaande trailer? Vanaf 22 maart 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair