Volledige trailer en poster 'Star Wars: The Last Jedi'!

Volledige trailer en poster 'Star Wars: The Last Jedi'!

Regisseur Rian Johnson vindt hem te veel spoilen.

Walt Disney Studios Motion Pictures en Lucasfilm hebben de eerste volledige trailer en poster vrijgegeven voor Star Wars: The Last Jedi. De gloednieuwe beelden volgen op de teaser trailer die alweer uit april dit jaar stamt. En er is ook héél véél te zien; misschien wel teveel!

Teveel, aangezien regisseur Rian Johnson vindt dat de trailer teveel weggeeft. Via zijn Twitter-kanaal laat de filmmaker weten dat hij zich niet helemaal kan vinden in wat er prijs wordt gegeven: "Ik ben letterlijk verscheurd. Als je er fris in wilt gaan, vermijd deze absoluut." Wel geeft hij aan dat de trailer erg goed is. Je bent gewaarschuwd!


Maar waarschijnlijk kunnen de meesten onder ons zich niet inhouden en gewoon op onderstaande play-knop drukken. Zo niet, dan moet je nog een kleine twee maanden wachten op The Last Jedi. In de Nederlandse bioscoopzalen gaat de achtste Star Wars op 13 december in première.



Bekijk de afbeelding
In The Last Jedi gaan we door waar Star Wars: The Force Awakens ophield. In de slotscène van deel 7 ontmoetten Mark Hamills Luke Skywalker en Daisy Ridley's Rey elkaar (voor het eerst?). Na een Jedi-training en met de hulp van helden als wijlen Carrie Fishers Leia, John Boyega's Finn en Oscar Isaacs Poe Dameron gaat de strijd met The First Order verder, geleid door Andy Serkis' Supreme Leader Snoke, Adam Drivers Kylo Ren en Domhnall Gleesons General Hux. Benicio Del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran vullen belangrijke nieuwe personages in.

The Last Jedi draait vanaf 13 december in de Nederlandse 3D/IMAX-bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair