Coole IMAX-poster 'The Last Jedi' sluit aan op 'The Force Awakens'

En Darth Vader verstopt op ander affiche?

Naast de volledige trailer en poster van gisteren, dook er ook een eerste IMAX-poster op voor Star Wars: The Last Jedi. En dit affiche pakt de draad op die werd ingezet met de vier fraaie IMAX-posters die in aanloop naar de voorganger Star Wars: The Force Awakens verschenen.

Op de eerste van opnieuw vier posters zien we in dezelfde stijl als de affiches uit 2015 de "Jedi-training" van Daisy Ridley's Rey in beeld. Op de voorgrond staat Luke Skywalker, de laatste Jedi, gespeeld door Mark Hamill. Vanaf 13 december zien we training in het echt, in Rian Johnsons VIII.

Bekijk de afbeelding
Om toch nog even terug te gaan naar die "exclusieve" IMAX-posters voor The Force Awakens, hieronder deze prachtige affiches onder elkaar.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
En nog een opvallende constatering voor wat betreft die normale nieuwe trailer; volgens meerdere personen zou het affiche een verwijzing hebben naar Darth Vader. Misschien ver gezocht; misschien ook niet. Oordeel zelf!



Als laatste nog wat ander opvallend promotiemateriaal, in de vorm van een IMAX-standee. De beelden lijken toch iets vreemds lijkt te suggereren...

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair