'Thor: Ragnarok' is langste Thor-film tot op heden

'Thor: Ragnarok' is langste Thor-film tot op heden

Dus toch geen 90 minuten!

Enige tijd terug ontstond er onduidelijkheid over de speelduur van de eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Thor: Ragnarok zou namelijk een zeer korte film worden met een speelduur van zo'n 90 minuten. De website van British Board of Film Classification publiceerde de werkelijke speelduur.

Volgens deze website zou de film van Taika Waititi 130 minuten en 21 seconden duren. En daarmee is het toch een vrij lange film geworden. Het is zelfs de langste van de drie Thor-films die tot op heden zijn opgeleverd.

Het eerste deel uit 2011 duurde zo'n uur en 55 minuten en Thor: The Dark World (2013) deed er een uur en 52 minuten over om compleet te zijn afgerond. De langst durende film in het MCU blijkt Captain America: Civil War te zijn, met 2 uur en 28 minuten.

Met helden en slechteriken als Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Hela (Cate Blanchett), Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba) en Skurge (Karl Urban) zijn de 2 uur en 10 minuten van Ragnarok vanaf 26 oktober te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair