Video

Thor mist Mjölnir in grappige clip 'Thor: Ragnarok'

En hoeveel scènes zitten er tussen de aftiteling?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:42 in Video
Er is een geinige clip vrijgegeven van Thor: Ragnarok. Het is een video waarin Thor (Chris Hemsworth) een gesprek voert met Korg (Taika Waititi), over de hamer die hij kwijt raakt - Mjölnir. Geinig is vooral de instelling van Korg, die een beetje doet denken aan Drax (Dave Bautista) in de Guardians of the Galaxy-films. Vooral lachen is het accent van Korg, die klinkt als een Nieuw-Zeelander (wat Waititi ook is). Bekijk hieronder de clip (en een interview van Jimmy Kimmel met acteur Chris Hemsworth).


Verder was criticus Scott Mendelson aanwezig bij de première van Thor: Ragnarok. Hij stelt op Twitter dat de film twee scènes na de aftiteling heeft. Het gaat volgens hem om een video die iets met het plot te maken heeft en eentje die gewoon grappig is. Vermoedelijk zal het iets te maken hebben met Avengers: Infinity War, wat na Ragnarok de volgende film is waarin we Thor zien. Hieronder de Tweet van Mendelson.

Vanaf 26 oktober in de bioscoop!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair