Video

Batman verzamelt een team in promo 'Justice League'

Meer beelden van de spektakelfilm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:39 in Video
Batman (Ben Affleck) brengt het team bij elkaar in een nieuwe tv-spot van Justice League. Daarin zien we naast Batman ook korte flitsen van alle helden: Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) en Cyborg (Ray Fisher). De enige andere held, Superman (Henry Cavill) ontbreekt, maar dat is omdat Warner Bros. de nieuwe look van dat personage zoveel mogelijk geheim wil houden. Hieronder de spot, die overigens ook een indruk geeft van de grootschalige vernietiging die Steppenwolf (Ciarán Hinds) met zich meebrengt.


Zack Snyder is officieel nog de regisseur van Justice League, al is het Joss Whedon die de film afmaakt. Niet omdat Snyder niet wil, maar omdat hij wel moest na een verschrikkelijk drama dat binnen zijn familie plaatsvond. Centraal staat de strijd van de Justice League met superschurk Steppenwolf, maar we zullen ook Superman zien terugkeren.

Vanaf 16 november in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ai, Batfleck wordt langzamerhand meegetrokken met de sexschandelen van Weinstein. Plus Hilarie Burton beschuldigt Batfleck ook van onzedelijke bestating tijdens een MTV show in 2003. Heeft geen effect op deze film, want JL het moet toch hebben van mannelijke comicnerds en niet de boze vrouwenvolk :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair