Humor

Depressieve BB-8 in geinige 'Star Wars'-video

Wat nou Porgs...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:27 in Humor
Nieuw in Star Wars: The Last Jedi is de Porg. De reacties zijn gemengd. De een vindt ze geweldig, de ander heeft er een grote hekel van. Als er iemand is die er niet zo blij mee is, dan is dat BB-8 wel, die juist de ster was van Star Wars: The Force Awakens. The Late Show with Stephen Colbert speelt daar handig op in en gaf een video vrij waarin we zien hoe treurig BB-8 is. Geen actueel filmnieuws dus, maar wel vermaak.


De video werd vrijgegeven naar aanleiding van de trailer van The Last Jedi, die we eerder deze week te zien kregen. Daarin komen de Porgs heel kort voor, nieuwe monstertjes die fans vast zullen verdelen. Bekijk hieronder de trailer nog eens, en laat ons dan weten wat je van de Porgs vindt. Vanaf 13 december is de film in de bioscoop te zien.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Dat een fluffig mormel het middelpunt van gesprek van de nieuwe Star Wars film is, staat min of meer symbool voor de achteruitgang waarin de gehele Amerikaanse entertainmentindustrie zich momenteel bevind.

En daar kun je naast muziek en films tegenwoordig ook de Amerikaanse media en politiek bij meerekenen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair