Celebrity

Tyrese Gibson haalt opnieuw uit naar Dwayne Johnson

Of is het juist andersom?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:21 in Celebrity
Het is nu al bijna een week bekend dat Fast & Furious 9 met een jaar is uitgesteld zodat Universal Pictures zich eerst kan concentreren op de aangekondigde spin-off tussen Dwayne Johnson en Jason Statham. Dit viel niet bij iedereen even goed in de smaak; Tyrese Gibson was namelijk aardig kwaad toen hij hierachter kwam. Volgens Gibson denkt Johnson alleen maar aan zichzelf en 'vernietigt' hij het familie-aspect wat de Fast en Furious films zo 'speciaal' maakt.

Vin Diesel mag Johnson dan zijn bijgevallen, Gibson gooit nog wat olie op het vuur door opnieuw iets te posten over The Rock; Johnson liet zich namelijk twee jaar geleden over Gibson's nieuwe album Black Rose uit, wat volgens Johnson verschrikkelijk is: ''Als ik heel eerlijk ben... Ik heb nog nooit zoiets vreselijks gehoord!''

Zo ging Johnson nog even verder: ''Iedereen die het heeft gehoord weet dat het niks meer is dan stront. Het zou niet 'Black Rose' genoemd moeten worden, maar 'Big Piece of Black Dog Sh*t', dat zou een waardige naam zijn. Het is ook niet zo'n droge stront, maar van die zachte baby poep. Ik vergeef hem nooit om zo mijn tijd verdaan te hebben, die tijd krijg ik nooit meer terug. Ik hoor die sh*t muziek nog steeds in mijn oren''. Johnson staat er wel voor bekend vaker zo'n soort dingen voor de grap te zeggen, maar Gibson ziet de humor er echter niet zo van in...

Gibson apprecieert de twee jaar oude uitspraken namelijk niet, of misschien wil hij gewoon opnieuw uithalen naar Johnson: ''Haters komen in vele vormen voor... Black Rose is een van de beste R&B Soul albums aller tijden. De echte kenners weten dit, mijn album steekt met kop en schouders boven alle andere albums uit''. Dit is in korte tijd Gibson's tweede negatieve artikel over Johnson en er zal misschien nog wel wat op volgen nu het vaststaat dat de spin-off al over 8 maanden te zien zal zijn.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

met modder smijten en ondertussen trekken alle paparazzi bladen zich massaal af ( om maar even beschaafd te zijn ).

Je verdiend miljoenen en dan nog weet je te klagen.

JamesBond

Avatar

Zielig mannetje vind ik die Gibson. Al helemaal omdat ie een filmpje uit 2015 (waarvan al duidelijk was dat Gibson en Johnson destijds met elkaar zaten te dollen) gebruikt om even aan te tonen wat een lul die Johnson eigenlijk is. Erg triest. Allemaal omdat hij natuurlijk geen spin-off krijgt.

benjamin

Avatar

Tyrese Gibson "Black Rose is een van de beste R&B Soul albums aller tijden. De echte kenners weten dit, mijn album steekt met kop en schouders boven alle andere albums uit"
Op den duur zou je nog denken dat Kanye West bescheiden overkomt.

Wilskracht

Avatar

@benjamin - Totdat je een speech ziet van Donald Trump en dan lijkt iedereen bescheiden

Inartie

Avatar

Denk dat Gibson beter kan stoppen. Als The Rock de makers van FoF voor de keuze gaat stellen Gibson eruit of ik, dan is de filmcarrière van Gibson snel over denk ik.

Frietgezicht

Avatar

Tyrese kan zich beter druk maken om die aanklacht van kindermishandeling dan deze onzin.

Het is toch allemaal gelul om de films onder de aandacht te houden. The Rock zou anders alleen Tyrese gebruikt hebben om zijn tanden mee te flossen.

Master Of Films

Avatar

+ 1 Inartie

Candy Ass heeft, ondanks enkele flops, veel meer starpower dan Big Piece of Black Dog Sh*t Gibson.
Vin is tevens ook een producer van de F&F serie. Hij ondersteunt Candy Ass.

Nee, Big Piece of Black Dog Sh*t Gibson maakt niet veel vrienden binnen de F&F community.

Sunspot

Avatar

Ja, denk dat die gast ook jaloers is, zeker wel.

Maar CandyAss spreekt nou eenmaal meer mensen aan, hij heeft gewoon meer charisma, doet het echt voor de kijkers, is duidelijk.

Denk dat Viesel een film wil gaan doen met The Rock, helpt zijn carriere zeker.

Sunspot

Avatar

CandyAss is dus The Rock voor alle duidelijkheid.

Haha, meot elke keer weer lachen bij het lezen of horen van 'candy ass' :D

GreenHornet

Avatar

het hoort allemaal bij het spel

Sunspot

Avatar

Weet het niet GreenHornet, denk dat het best serieus is allemaal, maar dat ze het uiteraard toch weer gaan bijleggen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair