Algemeen

Josh Boone schrijft Stephen King-verfilming 'The Talisman'

De New Mutants-regisseur neemt mogelijk ook de regie van de film voor zijn rekening,

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 10:51 in Algemeen
Regisseur Josh Boone's (The Fault in Our Stars) blijft zich buigen over Stephen King-verfilmingen. Boone is nu namelijk ingehuurd om het script te schrijven voor een filmversie van The Talisman, het fantasy-boek uit 1984 van Stephen King en Peter Straub. De film wordt gemaakt voor Amblin Entertainment en zou eerder als tv-serie worden verfilmd. Nu komt er dus een filmversie, die geproduceerd wordt door Frank Marshall. Boone zal mogelijk regisseren, maar dat is nog lang niet zeker.

The Talisman gaat over een twaalfjarig jochie dat, in een poging om zijn aan kanker lijdende moeder te helpen, een kristal moet opsporen om haar te redden. Tijdens zijn avontuur reist hij door de Verenigde Staten en komt hij via een spiegel terecht in een wereld met de naam 'The Territories'. een weerspiegeling van onze eigen wereld. Hij leert hier om te reizen tussen de twee werelden.

Boone schreef eerder een script voor Kings The Stand, maar dat project gaat voorlopig niet door. Hij schreef daarnaast ook het script van King-verfiming Revival, die wel nog steeds doorgaat.

De jonge regisseur rondde onlangs de opnames af van The New Mutants, waarvan eerder deze week een trailer online verscheen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair