Hoe ziet de toekomst van Hulk in de Marvel-films eruit?

Hoe ziet de toekomst van Hulk in de Marvel-films eruit?

Een continue evolutie.

Nadat de Hulk aan het einde van Avengers: Age of Ultron in zijn eentje wegvliegt in een Quinjet, hebben we van hem niets meer gezien. Acteur Mark Ruffalo liet al weten dat er een Hulk-verhaallijn zal zitten in Thor: Ragnarok en de twee volgende Avengers-films. Nu heeft ook Marvel Studios-kopman Kevin Feige duidelijkheid gegeven.

"Alles is mogelijk. Het is iets waar we met Mark over praten om hem enthousiast te krijgen om in een film te zitten. Ik heb een idee aan hem voorgelegd, een soort van driedelige verhaallijn voor zijn personage. Hiermee starten we met deze en dat is ook wat we hebben afgesproken," aldus Feige tegenover Screen Rant.

"Nu ga ik niet zeggen waar het naar toe gaat, maar het is een continue evolutie van de relatie tussen Banner en de Hulk en je zult daar iets van zien in deze film. Er is een mooie zin. Zo zegt Banner: 'het is anders deze keer, normaal voelt het alsof we allebei een hand aan het stuur hebben, maar deze keer rijdt hij en zit ik opgesloten in de kofferbak.' Gaan ze daar ooit een oplossing voor vinden?"

Hieronder de bewuste clip waarin we Hulk in zijn eentje zien wegvliegen in de Quinjet, welke hem uiteindelijk richting de planeet Sakaar brengt. Daar groeit de Hulk uit tot een gladiator. Nadat hij het tegen Thor opneemt, sluit hij aan bij de Revengers om de slechterik Hela (Cate Blanchett) een kop kleiner te maken.


Overigens zien we in Taika Waititi's Ragnarok ook Thor terugkeren in het MCU. Hem zagen we - op het nafilmpje bij Doctor Strange - ook enige tijd niet. Hieronder die bewuste scène die duidelijk maakt dat we Strange ook te zien krijgen in de derde Thor-film, te zien vanaf 26 oktober.



NieuwsFilm

meest populair