Celebrity

Workaholic James Franco had last van midlifecrisis

De acteur moest niet alleen zijn agenda eens legen, maar ook zijn hoofd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:31 in Celebrity
Acteur James Franco (Alien: Covenant, Sausage Party) is het afgelopen jaar door een behoorlijke midlifecrisis gegaan, zo vertelt hij in een openhartig interview met het tijdschrift EveningStandard. Franco vroeg zich vooral af of hij niet te veel hooi op zijn vork had genomen de afgelopen jaren en of hij nou eigenlijk tevreden was met zijn leven. De 39-jarige Franco: "Ik ben mezelf het afgelopen jaar behoorlijk tegengekomen. Ik denk dat men dat in de volksmond een midlifecrisis noemt?"

"Het is niet alsof ik impulsief een Ferrari heb gekocht of zoiets. Het ging mij meer over het herordenen van mijn leven en het bekijken wat wel of niet betekenisvol voor mij was. Ik stond bekend als de knaap die met heel veel verschillende dingen tegelijkertijd bezig was," vertelt Franco in het interview. De acteur, die ook actief is als poëet, fotograaf en filmdocent, lijdt een druk bestaan en dat heeft er flink ingehakt.

Volgens Franco had hij last van een behoorlijke 'werkverslaving' en had hij tientallen projecten op zijn agenda staan waar hij allemaal nog aan moest werken. Dat werd de Hollywoodster op een gegeven moment allemaal teveel. Franco: "Ik denk dat ik al door een hoop fases was gegaan die mensen in hun midlifecrisis ook ervaren. Dus voor mij was het meer een moment waarop ik besloot om een stap terug te doen om te bekijken waar ik nou voortaan daadwerkelijk mijn tijd aan wil besteden."

Gelukkig heeft de populaire acteur zichzelf die ruimte gegund en is hij nu weer klaar om te werken aan een gezonde toekomst voor zichzelf. Die volle agenda heeft ook nooit geleid tot betere presentaties, beaamt Franco nog. "Het was vooral een ontsnapping," aldus Franco.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Gast is 39! Hoe dan?! Haha

KeesjeNL

Avatar

Hij kan beter alle banden met Seth Rogan verbreken. Alles wat aan die non-acteur kleeft, veranderd in shit..

Master Of Films

Avatar

Over Franco gesproken. Ben zeer benieuwd naar The Disaster Artist. Verder vond ik het klote hij (bijna) uit Covenant is gehaald. Dat beetje van Last Supper hielp ook niet mee met de karakterontwikkelingen van de crew en die nep Ripley. Enfin, das een andere verhaal ;)

Franco moet maar even een grote vakantie nemen om ff lekker te rusten. Tenslotte zijn vakanties daarvoor gemaakt.

Sunspot

Avatar

@Mas7

Schijnt dat je al een midlifecrisis rond je 35e kan krijgen, zit je ongeveer op helft van je leven, voro velen dan, velen hebben dat idee, maar ook omdat rond die leeftijd een andere fase ingaat, of al aan de gang is.

Met kinderen, vrouw, werk en fysiek begint het ook iets anders te worden al. En omdat je heel anders tegen het leven aankijkt als het goed is, je krijgt niet meer zoveel kansen in veel opzichten, vooral werk en gezin :)

Sunspot

Avatar

@Master of Films

Ja, is dat misschien niet de reden dat hij er zo vaag in zit, bedoel als lijk eignelijk :D.

Maar is ook wel grappig aan 1 kant.

nieuwslaatste nieuws

meest populair