John Cena's dochter moet maagd blijven in red-band trailer 'Blockers'

John Cena's dochter moet maagd blijven in red-band trailer 'Blockers'

Leslie Mann en Ike Barinholtz zijn het daarmee eens.

De trailer van John Cena's nieuwste komedie Blockers is uitgekomen. De film, geregisseerd door Kay Cannon, heette voorheen The Pact. Cena speelt naast Leslie Mann en Ike Barinholtz en samen vormen ze een drietal geschrokken ouders die ontdekken dat hun dochters op het punt staan ontmaagd te worden. Iets wat bij hen in het verkeerde keelgat schiet. Daarom besluiten ze de avond dat het schoolbal plaatsvindt de handen ineen te slaan om hun kinderen te stoppen.

Blockers is het regiedebuut van Kay Cannon, die eerder betrokken was als scenariste bij de Pitch Perfect-films. Aan het schrijfwerk van deze komedie heeft ze niet meegewerkt. Dat is gedaan door vijf anderen: Brian Kehoe, Jim Kehoe, Eben Russell, Hayden Schlossberg (American Reunion) en Jon Hurwitz (Harold & Kumar Go to White Castle).


Seth Rogen en zijn maat Evan Goldberg zijn één van de producenten, wat de grove humor verklaard. Universal Pictures brengt de komedie uit, maar het is niet bekend wanneer. Volgens de trailer is het binnenkort al. De Internet Movie Database zegt dat het pas volgend jaar in april is. Wordt vervolgd.

NieuwsFilm

meest populair