Algemeen

X-Men horrorfilm 'The New Mutants' start trilogie

Het worden allemaal enge X-Men films!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:29 in Algemeen
Afgelopen week debuteerde redelijk spontaan de eerste trailer voor de X-Men film The New Mutants. Ondanks dat er een link is met de X-Men sagafilms moet het een aftrap worden van een nieuwe trilogie, met een focus op de jonge mutanten die geïntroduceerd worden in de film van regisseur Josh Boone.

In gesprek met IGN sprak Boone over de trilogie-plannen: "We hebben het aan FOX gepresenteerd als een trilogie van films, gebaseerd op de comics van Sienkiewicz samen met dingen uit de latere uitgaven in de jaren 80. Het worden allemaal horrorfilms, met een eigen insteek. De volgende wordt een compleet andere horrorfilm. Onze poging is om het horrorgenre uit de comics te ontdekken."

In de volgende delen moeten er ook nieuwe personages verschijnen. "Ik zal zeggen dat we nieuwe personages in de volgende film gaan introduceren. Personages als Karma en Warlock, en zo, moeten in de toekomstige films te zien zijn."

Maar eerste krijgen we dus de aftrap, welke zich volgens Boone afspeelt in de hedendaagse tijd. Met rollen van Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane), Henry Zaga (Sunspot / Roberto da Costa), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Cannonball), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage) en Alice Braga als Dr. Cecilia Reyes draait The New Mutants vanaf 12 april in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nogmaals de trailer:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Leuk hoor dat FT onze Sunpsot in het zonnetje wordt gezet dmv bovenstaande foto :)

Da Villain

Avatar

Hier weet ik maar 1 gepast antwoord op te bedenken:

...

Goku32

Avatar

Nu al gaan ze een trilogie maken. Laat de eerste maar goed genoeg zijn voor een trilogie

BlackPowerWolf

Avatar

Heeft gewoon niets met de X-Men te maken.
Ja het woord "mutants".
NEXT!

GreenHornet

Avatar

Pas de naam aan. Bezoekers gaan naar bioscoop om een superhelden film te zien. Komen midden in een horror film terecht

Decepticon

Avatar

Hou toch op te klagen, jullie hebben de film nog niet eens gezien.
De volgende trailer zal vast wel beelden hebben van de superkrachten die the New Mutants bezitten.

En een trilogie aankondigen is niks nieuws, ik had niet anders verwacht, maar ze hadden er idd beter mee kunnen wachten tot de eerste film uit is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair