Alicia Vikander en Michael Fassbender zijn getrouwd

Alicia Vikander en Michael Fassbender zijn getrouwd

Ze gaven elkaar het jawoord op het zonnige Ibiza.

The Light Between Oceans-acteurskoppel Alicia Vikander en Michael Fassbender zijn officieel man en vrouw. Eerder onthulden we al dat de trouwerij deze maand zou plaatsvinden op het Spaanse eiland Ibizia, E! News weet nu te melden dat ze elkaar afgelopen zaterdag het jawoord hebben gegeven. Het Engelse The Daily Mail heeft daarnaast een x-aantal foto's gemaakt van het echtpaar, terwijl ze zondag genoten met vrienden en familie. Bekijk ze hier.

Het tweetal raakte in het geheim verloofd - Vikander en Fassbender geven namelijk veel om hun privacy. Het was de bedoeling dat de trouwerij ook achter de schermen zou gebeuren, maar het Britse boulevardblad The Sun gaf het al exclusief weg. De tortelduifjes zijn bij elkaar sinds ze aan het bovengenoemde drama van regisseur Derek Cianfrance werkten. Fassbender (40 jaar) en Vikander (29 jaar) waren meteen voor elkaar gevallen.

Volgens een bron van E! News vond de viering van de trouwerij over het gehele weekend plaats. De acteurs kwamen op Ibizia aan vanuit Parijs, Frankrijk. Vrijdag brachten ze met vrienden en familie door op het strand, waar ze o.a. lunchten. Later gingen ze het water op met een cruiseschip. Een professionele fotograaf was eveneens aanwezig om iedereen op foto vast te leggen. Vikander schoot ook kiekjes, terwijl Fassbender zwom en naar schelpen zocht met jongere familieleden. Niet geheel verrassend waren de twee geliefden altijd dicht in de buurt. Van tijd tot tijd knuffelden en zoenden ze elkaar.

NieuwsFilm

meest populair