Jared Leto over TRON 3

Jared Leto over TRON 3

Eindelijk weer eens wat nieuws.

We hebben al een tijdje niks meer gehoord over een vervolg op TRON: Legacy, wat al een sequel was van de originele film TRON uit de jaren tachtig. Maar nu doen weer de nodige geruchten de ronde over een derde deel; zo ook dat een reboot voor de franchise is gepland en dat Jared Leto één van de hoofdrollen zal vertolken in het nieuwste deel.

Dit is niet echt nieuws, aangezien de met een Oscar bekroonde Leto al eerder dit jaar aan het project werd gekoppeld; zo werd er gezegd dat hij een geheel nieuw personage zou spelen genaamd Ares. Meer details kwamen er destijds niet over naar buiten, maar nu heeft Leto er zelf op gereageerd tijdens een recent interview: ''De originele film is één van mijn 'all time favorites'. Het was een gigantisch indrukwekkende film die zich afspeelt in een wereld met zoveel potentieel, er kan nog zo veel meer over gemaakt en verteld worden. En we proberen nu zo iets tot leven te brengen... Ik kijk héél erg uit naar de nieuwe film en ik ben vol vertrouwen dat we er iets moois van gaan maken. Veel meer kan ik er nog niet over zeggen, aangezien we er nog niet echt ver mee zijn''.

Veel is het dus nog steeds niet. Het eerdere gecancelde derde deel, waar de regisseur van Legacy, Joseph Kosinski, ook bij betrokken zou zijn, had normaalgesproken Ascension moeten heten. Hier zou de machine-wereld 'The Grid' de echte wereld binnenvallen. Hierin zou ook een personage voorkomen genaamd Ares. Of de nieuwe film uiteindelijk toch zal lijken op dit verhaal of iets compleet nieuws wordt is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair