Algemeen

Jared Leto over TRON 3

Eindelijk weer eens wat nieuws.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:57 in Algemeen
We hebben al een tijdje niks meer gehoord over een vervolg op TRON: Legacy, wat al een sequel was van de originele film TRON uit de jaren tachtig. Maar nu doen weer de nodige geruchten de ronde over een derde deel; zo ook dat een reboot voor de franchise is gepland en dat Jared Leto één van de hoofdrollen zal vertolken in het nieuwste deel.

Dit is niet echt nieuws, aangezien de met een Oscar bekroonde Leto al eerder dit jaar aan het project werd gekoppeld; zo werd er gezegd dat hij een geheel nieuw personage zou spelen genaamd Ares. Meer details kwamen er destijds niet over naar buiten, maar nu heeft Leto er zelf op gereageerd tijdens een recent interview: ''De originele film is één van mijn 'all time favorites'. Het was een gigantisch indrukwekkende film die zich afspeelt in een wereld met zoveel potentieel, er kan nog zo veel meer over gemaakt en verteld worden. En we proberen nu zo iets tot leven te brengen... Ik kijk héél erg uit naar de nieuwe film en ik ben vol vertrouwen dat we er iets moois van gaan maken. Veel meer kan ik er nog niet over zeggen, aangezien we er nog niet echt ver mee zijn''.

Veel is het dus nog steeds niet. Het eerdere gecancelde derde deel, waar de regisseur van Legacy, Joseph Kosinski, ook bij betrokken zou zijn, had normaalgesproken Ascension moeten heten. Hier zou de machine-wereld 'The Grid' de echte wereld binnenvallen. Hierin zou ook een personage voorkomen genaamd Ares. Of de nieuwe film uiteindelijk toch zal lijken op dit verhaal of iets compleet nieuws wordt is nog niet bekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Naar verluidt werd deze film geannuleerd door het floppen van Tomorrowland. Gezien de tegenvallende bezoekersaantallen van Blade Runner 2049 denk ik niet dat het klimaat sindsdien genoeg is veranderd om een derde Tron als een 'safe bet' te beschouwen...

Sunspot

Avatar

Vind die Tron zooi echt niks, mijn ogen houden er niet van, dat visuele, nee.

Dukat

Avatar

@Sunspot. Dat heb ik dus ook...

Sunspot

Avatar

Niet om aan te zien, zelfde bij Manga, weet niet, kan het gewoon niet uithouden :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair