Figuranten gezocht voor een grote 'rouw-scene' in 'Avengers 4'

Figuranten gezocht voor een grote 'rouw-scene' in 'Avengers 4'

Thanos komt eindelijk zijn stoel uit en doet waar hij goed in is...

Het grote superhelden-spektakel Avengers: Infinity War komt steeds wat dichterbij en er wordt dus al flink wat reclame gemaakt. De trailer van de duurste (superhelden) film ooit zal normaalgesproken vóór het eind van het jaar te zien zijn, dus de fans moeten nog een paar weken wachten voordat ze een eerste echte indruk krijgen. Het is wel al redelijk duidelijk dat het een groots gevecht wordt tussen alle Avengers en Thanos en zijn handlangers, wat ook wel voor de nodige slachtoffers gaat zorgen. Dit lijkt nu enigszins bevestigd, aangezien er flink wordt gezocht naar de nodige figuranten voor een 'rouw-scene' in Avengers 4.

Marvel heeft het altijd redelijk 'safe' gespeeld; de belangrijke superhelden sterven nooit en maar uiterst weinig personages zijn de laatste jaren in Marvel films aan hun einde gekomen. Wanneer dat toch gebeurde kwamen ze vaak weer terug tot leven (zoals bijvoorbeeld Samuel L. Jackon's Nick Fury). Alleen Aaron Taylor-Johnsonp's Quiksilver bleef dood. Er zijn dus maar weinig slachtoffers geweest, maar dat lijkt te gaan veranderen nu dat Phase 3 langzaam tot een einde komt.

Central Casting Georgia heeft een bericht op het internet geplaatst waarin ze laten weten op zoek te zijn naar figuranten, die in het bericht 'mourners' genoemd worden. Details geven ze niet, dus het is onduidelijk over welk personage het gaat en wat er precies zal gebeuren in deze scene, maar het zal hoogstwaarschijnlijk om een begrafenis gaan. Het bericht gaat als volgt: ''We zoeken naar 'rouwers': mannen en vrouwen boven de 18. We gaan vooral voor expressieve gezichten, die per foto naar ons opgestuurd moeten worden en die uitgekozen zullen worden door de regisseur zelf! Ook zijn we alleen maar op zoek naar nieuwe gezichten. Je kunt niet hieraan meedoen als je al eens een figurantenrol hebt gehad in een van de Marvel films''.

Het zou natuurlijk ook kunnen gaan om alle andere mensen die in de film om het leven komen, aangezien Thanos normaalgesproken toch wel redelijk wat gaat vernietigen; misschien zijn het dus gewoon mensen die rouwen om het verlies van hun dierbaren en geliefden, maar als het gaat om een grote scene in de film dan ligt het eigenlijk wel voor de hand dat het zal gaan om een belangrijke superheld die het leven laat. De Avengers en de meeste superhelden hebben namelijk geen geheime identiteit meer, dus iedereen weet wie ze zijn. Het zou dus zomaar kunnen dat het in de betreffende scene zal gaan om een massa mensen die treurt over een gevallen Avenger.

Wie denken (of hopen) jullie dat het eerst het loodje legt?



NieuwsFilm

meest populair