Algemeen

Figuranten gezocht voor een grote 'rouw-scene' in 'Avengers 4'

Thanos komt eindelijk zijn stoel uit en doet waar hij goed in is...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 14:57 in Algemeen
Het grote superhelden-spektakel Avengers: Infinity War komt steeds wat dichterbij en er wordt dus al flink wat reclame gemaakt. De trailer van de duurste (superhelden) film ooit zal normaalgesproken vóór het eind van het jaar te zien zijn, dus de fans moeten nog een paar weken wachten voordat ze een eerste echte indruk krijgen. Het is wel al redelijk duidelijk dat het een groots gevecht wordt tussen alle Avengers en Thanos en zijn handlangers, wat ook wel voor de nodige slachtoffers gaat zorgen. Dit lijkt nu enigszins bevestigd, aangezien er flink wordt gezocht naar de nodige figuranten voor een 'rouw-scene' in Avengers 4.

Marvel heeft het altijd redelijk 'safe' gespeeld; de belangrijke superhelden sterven nooit en maar uiterst weinig personages zijn de laatste jaren in Marvel films aan hun einde gekomen. Wanneer dat toch gebeurde kwamen ze vaak weer terug tot leven (zoals bijvoorbeeld Samuel L. Jackon's Nick Fury). Alleen Aaron Taylor-Johnsonp's Quiksilver bleef dood. Er zijn dus maar weinig slachtoffers geweest, maar dat lijkt te gaan veranderen nu dat Phase 3 langzaam tot een einde komt.

Central Casting Georgia heeft een bericht op het internet geplaatst waarin ze laten weten op zoek te zijn naar figuranten, die in het bericht 'mourners' genoemd worden. Details geven ze niet, dus het is onduidelijk over welk personage het gaat en wat er precies zal gebeuren in deze scene, maar het zal hoogstwaarschijnlijk om een begrafenis gaan. Het bericht gaat als volgt: ''We zoeken naar 'rouwers': mannen en vrouwen boven de 18. We gaan vooral voor expressieve gezichten, die per foto naar ons opgestuurd moeten worden en die uitgekozen zullen worden door de regisseur zelf! Ook zijn we alleen maar op zoek naar nieuwe gezichten. Je kunt niet hieraan meedoen als je al eens een figurantenrol hebt gehad in een van de Marvel films''.

Het zou natuurlijk ook kunnen gaan om alle andere mensen die in de film om het leven komen, aangezien Thanos normaalgesproken toch wel redelijk wat gaat vernietigen; misschien zijn het dus gewoon mensen die rouwen om het verlies van hun dierbaren en geliefden, maar als het gaat om een grote scene in de film dan ligt het eigenlijk wel voor de hand dat het zal gaan om een belangrijke superheld die het leven laat. De Avengers en de meeste superhelden hebben namelijk geen geheime identiteit meer, dus iedereen weet wie ze zijn. Het zou dus zomaar kunnen dat het in de betreffende scene zal gaan om een massa mensen die treurt over een gevallen Avenger.

Wie denken (of hopen) jullie dat het eerst het loodje legt?

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rivvel75

Avatar

Hawkeye, Capt. America en Scarlett Witch

Robbepost

Avatar

Wellicht rouwen ze omdat Quicksilver toch niet dood is.

Raoulm

Avatar

Intussen is er een nieuwe black panther trailer

Goku32

Avatar

Poehh en dat vind ik zo slecht van de Marvel films. Dat er echt maar 1 iemand is dood gegaan. Terwijl ze tegen een badguy vechten die eingelijk 3 of 4 man had moeten killen. Inplaats van 1 persoon echt slecht was dat. Dus hopelijk gaat thanos lekker ze gang en krijgen we brute kills te zien. Anders is het gewoon nep

Ereptile

Avatar

Nieuwe trailer Black Panther! En trouwens... wie zegt dat er maar 1 Avenger dood gaat?

benjamin

Avatar

Goku32 "Poehh en dat vind ik zo slecht van de Marvel films. Dat er echt maar 1 iemand is dood gegaan. Terwijl ze tegen een badguy vechten die eingelijk 3 of 4 man had moeten killen. Inplaats van 1 persoon echt slecht was dat. "
Ik zie nu precies nergens iets staan over het aantal slachtoffers.

Master Of Films

Avatar

Waar blijven die 10.000 foto's van de Black Panther trailer analyse nou?

Frietgezicht

Avatar

@ rivvel, Hawkeye en Scarlett,really,als mensen ze kennen dan op een negatieve manier bleek in Civil War.

Alleen Tony rouwt denk ik een massa mensen om.

SeanDeNiro

Avatar

black panther trailer is uit....
https://www.youtube.com/watch?v=oHLU3T-e2t4

chazillionair28

Avatar

ze zullen rouwen om de resurrectie van captain america na zijn dood.

Pronk47

Avatar

weet iemand het adres?.

moviethomthomas

Avatar

Heb het gevoel dat het waarschijnlijk en zowieso Caps betreft. Hij is namelijk een beetje het symbool voor hoop en goedheid voor de mensen. Zoals Superman.

horizon

Avatar

In DC universe is ook nog geen held doodgegaan, toch?

#whatever

Master Of Films

Avatar

Hé wisten jullie dat er een Black Panther trailer uit was.


Dacht dat dit een filmwebsite was met het laatste nieuws. Jullie vertellen me ook helemaal niks. Zelfs de bezoekers niet eens. Zet 13 december maar alvast in juliie overvolle agenda's want dat komt de trailer van Jurassic Park deel weet ik veel uit.

Frietgezicht

Avatar

^ Altijd daggie later hier he of nog een paar dagen later zoals Weinstein uit de oscars en andere onderwerpen.

Goku32

Avatar

Benjamin ik bedoelde de advengers 2 met Ultron, daarzo gaat maar 1 iemand dood en dat voor een badguy die eingelijk 3 of 4 advengers makkelijke had moeten killen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair