Daniel Craig wil Monica Bellucci terug voor 'Bond 25'

Daniel Craig wil Monica Bellucci terug voor 'Bond 25'

Bellucci speelde slechts een kleine rol in Spectre, de meest recente Bond-film.

Daniel Craig wil naar verluidt dat Monica Bellucci terugkeert in de volgende Bond-film, aldus The List. Bellucci had een kleine doch belangrijke rol in Spectre. Ze speelde de rol van de weduwe van een huurmoordenaar, die door Bond werd omgebracht in de openingsscene van deze film. Lucia werd ter dood veroordeeld door SPECTRE, maar Bond wist haar te redden en haar vervolgens te verleiden. Toen we haar voor het laatst zagen vertelde Bond haar dat ze contact moest leggen met Felix Leiter om een veilig onderkomen te vinden.

Craig was ten tijde van de opnames van Spectre 47 jaar oud en Bellucci 51 jaar. Dit maakt Bellucci de oudste Bond-girl tot op heden. Haar rol was echter klein en werd overschaduwd door die van de 30-jarige Léa Seydoux, die de hoofdzakelijke Bond-girl speelde in de film.

Craig heeft aangekomen nog een keer terug te willen keren als 007 in de 25e Bond-film. Het schijnt dat de film zich zal richten op de futuristische plannen die mensen zoals Elon Musk hebben voor onze wereld. Over de plot is uiteraard nog niks concreets bekendgemaakt.

De nieuwe Bond-film wordt ergens in 2019 verwacht.

NieuwsFilm

meest populair