'Detective Pikachu' Go!

'Detective Pikachu' Go!

De opnames van de Pokemon-speelfilm zijn ingepland, terwijl o.a. Jackman en Reynolds en The Rock voor rollen in beeld zijn.

De opnames voor Detective Pikachu zijn ingepland voor januari volgend jaar. Een jaar geleden werd voor het eerst bekend dat deze Pokemon-speelfilm gemaakt zou gaan worden, daarna was er weinig nieuws over. De film zou dit jaar snel gefilmd moeten worden om in te spelen op de internationale hype rondom Pokemon Go, maar dat is evident niet gebeurd. Detective Pikachu is een bewerking van het spel The Great Detective Pikachu, een spin-off van de hoofdlijn van Pokemon.

Nu heeft Legendary Entertainment bekend gemaakt dat de film nog steeds doorgaat en dat regisseur Rob Letterman in januari 2018 aan de opnames in Londen zal beginnen. Hij maakte eerder Goosebumps en Gulliver's Travels, en werkte mee aan Monsters vs. Aliens. Nicole Perlman en Alex Hirsch schrijven het script.

Er is nog geen officieel nieuws bekend gemaakt over wie er naast een uit de computer getoverde Pikachu de mensenrollen gaan invullen. Wel is uitgelekt dat de filmmakers een aantal sterren op het oog hebben: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Mark Wahlberg en Dwayne Johnson. Geen van hen is echter al officieel benaderd door de filmmakers of de studio.



NieuwsFilm

meest populair