Algemeen

Cast van 'Hellboy' dijt verder uit

De Osiris Club wordt gevuld.

door Bram de Groot om 15:11 in Algemeen
Deadline meldt dat er drie nieuwe acteurs zijn toegevoegd aan de cast van Hellboy: Rise of the Blood Queen, de reboot die in 2018 of 2019 in de bioscoop moet verschijnen. Dit keer wordt vooral de Osiris Club uitgebreid.

De nieuwe castleden zijn Sophie Okenodo, Brian Gleeson en Alistair Petrie. De eerste gaat de rol spelen van Lady Hatton, een ingezetene van de Osiris Club. Gleeson is aangetrokken om de tovenaar Merlin te spelen en Petrie stapt in de huid van Lord Adam Glaren, een hooggeplaatst lid van de Osiris club.

Ze voegen zich bij onder meer David Harbour als de titelheld Hellboy, Ian McShane als Trevor Bruttenholm, Milla Jovovich als Nimue / Blood Queen, Daniel Dae Kim als Major Ben Daimio, Penelope Mitchell als Ganeida en Sasha Lane als Alice Monaghan.

De verfilming van de strips van Mike Mignola wordt geleid door David Harbour. Recent leek de film te worden geprikt voor begin 2019, maar Lionsgate heeft daarna aangegeven dat dit bericht niet klopte. Tot op heden heeft de nieuwe Hellboy-verfilming dus geen officiële verschijningsdatum.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair