Verschijningsdatum 'Shazam!' bekend

Verschijningsdatum 'Shazam!' bekend

Wat meer vorm in het DCEU.

Met Justice League onderweg is het uitkijken naar de vervolgplannen van Warner Bros. en DC Films. We weten al wanneer Aquaman en Wonder Woman 2 moeten verschijnen, maar verder zijn er nog geen verschijningsdatum officieel bekend. Nu is er wel een plekje voor Shazam! onthuld.

Regisseur David F. Sandberg liet tijdens een Reddit Q&A-moment weten dat zijn film in april 2019 verschijnt. Op de vraag wanneer Shazam! op het witte doek verschijnt, zei hij "April 2019. Het duurt lang om stevige VFX-films te maken."

De film zal in ieder geval geen groot aandeel bevatten van Dwayne Johnsons Black Adam. Dit was volgens eerdere berichten wel het geval, maar nu zal de superheldenfilm zich richten op de introductie van Billy Batson a.k.a. Captain Thunder a.k.a. Captain Marvel a.k.a. The Worlds Mightiest Mortal. Hij moet het opnemen tegen een andere schurk. Johnson blijft overigens verbonden aan de titel Black Adam, welke nog geen verschijningsdatum heeft. Een inleidende cameo van The Rock behoort natuurlijk wel tot de opties.

Al tijden staat de datum 5 april 2019 in de boeken, dus dat wordt waarschijnlijk de datum waarop Shazam! moet verschijnen. De opnames vangen in februari 2018 aan.



NieuwsFilm

meest populair