Video

Liam Neeson speelt een gevaarlijk spel in 2e trailer 'The Commuter'

En de tijd dringt!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 10:33 in Video
Pendelaar Liam Neeson gaat een zware tijd tegemoet in zijn volgende film The Commuter, waarvan Lionsgate de tweede trailer heeft vrijgegeven. Bekijk hem hieronder. De actiethriller is de vierde samenwerking tussen Neeson en regisseur Jaume Collet-Serra, eerder maakten ze gezamenlijk Unknown, Non-Stop en Run All Night.

Van de keer is Neeson geen stoere bink, maar de simpele verzekeringsagent Michael die elke dag een hele afstand met de trein moet afleggen om bij zijn werk te komen. Zijn routine wordt op een gegeven moment verstoord door de mysterieuze Joanna (Vera Farmiga), die Michael's hulp inschakelt om de identiteit van een geheime passagier te ontdekken. Eerst doet hij vrijwillig mee, maar dan begrijpt Michael dat hij gedwongen wordt. Een race tegen de klok begint vervolgens, want Michael krijgt de tijd totdat de trein stopt. Als deze het eindstation haalt, dan wordt Michael, zijn familie en de passagiers gedood.


Byron Willinger en Philip de Blasi zijn de bedenkers van het plot. Naast Neeson en Farmiga zullen we ook Patrick Wilson, Sam Neill en Jonathan Banks zien. Al lijkt de trailer aan te duiden dat de laatstgenoemde een kleine rol heeft. Volgend jaar arriveert The Commuter in de Nederlandse bioscopen. Liefhebbers kunnen vanaf 12 januari de film bezichtigen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Het lijkt wel als Murder On The Orient Express maar dan dommer.

nieuwslaatste nieuws