Eerste trailer WO I-film 'Journey's End'

De Britten bereiden zich voor op het laatste Duitse offensief.

Bekijk hieronder eerste de trailer van Journey's End, een film die tijdens de Eerste Wereldoorlog speelt. De film is gebaseerd op het gelijknamige Britse toneelstuk, dat zich grotendeels in een loopgraaf in Aisnes afspeelt. Journey's End wordt geregisseerd door Saul Dibb (The Duchess) en de cast bestaat uit onder andere Paul Bettany, Toby Jones, Stephen Graham, Tom Sturridge, Sam Claflin en Asa Butterfield.



Maart 1918. C-Compagnie arriveert aan de loopgraven aan het front in Noord-Frankrijk, onder leiding van de cynische Kapitein Stanhope. Een Duits offensief is aanstaande en de officieren en de kok zoeken naar afleiding door te praten over voedsel en hun leven van voor de oorlog. Stanhope verdrinkt zijn angst ondertussen in whisky, omdat hij zijn vrees voor het onafwendbare niet aankan.

Raleigh is jonge nieuwe officier, net aangekomen, vers van de training en nog vol enthousiasme over zijn aanstelling. Niet in de laatste plaats omdat hij onder Stanhope mag dienen, die vroeger bij hem op school zat en waar zijn zus verliefd op was. Iedereen zit vast, de dagen tikken voorbij terwijl de spanning stijgt en de aanval van de Duitsers steeds dichterbij komt.

NieuwsFilm

meest populair