Jeff Goldblum over terugkeer in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Jeff Goldblum over terugkeer in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Life Finds A Way.

Volgend jaar keren de bekendste filmdino's terug op het witte doek. In de zomer verschijnt namelijk het vervolg op de kaskraker Jurassic World uit 2015. De titel van het vervolg is Jurassic World: Fallen Kingdom en in die film zien we ook een bekend gezicht terugkeren, namelijk die van Jeff Goldblum als het personage Dr. Ian Malcolm.

Het welbespraakte personage was al te zien in Jurassic Park (1993) en The Lost World (1997), maar verdween daarna buiten beeld. In gesprek met Radio Times zei Goldblum het volgende over zijn terugkeer in de franchise:

"Ian Malcolm, ja, hij is waarschijnlijk terug in deze, en hij heeft mogelijk iets te zeggen over de huidige samenloop van omstandigheden en over het gebruik en misbruiken van de technologie. Met wat woeste ironie en diep gewortelde overtuiging, en in zwarte kleding... met mogelijk een getinte bril."

Ook over wat zijn personage heeft gedaan tussen The Lost World en Jurassic World heeft Goldblum e.e.a. te zeggen, waarschijnlijk weinig serieus: "Wat hij in de tussentijd heeft gedaan? Hij heeft een jazz club geopend, waarschijnlijk, en hij heeft iedere woensdag gespeeld in een tent die Rockwell heeft. Hij noemt het Rockwell."

Met rollen voor Chris Pratt (Owen) en Bryce Dallas Howard (Claire) debuteert J.A. Bayona op 7 juni in de Nederlandse bioscoopzalen. De trailer wordt begin december verwacht.



NieuwsFilm

meest populair