Algemeen

'Power Rangers'-vervolg lijkt dood

De genadeklap lijkt uitgedeeld te zijn.

door Jim Pedd om 14:39 in Algemeen
Power Rangers werd met heel veel bombarie aangekondigd. Zes films wilden Lionsgate en Saban maar liefst maken. Maar of die er komen? Het lijkt er niet op. Het eerste deel haalde wereldwijd slechts 142 miljoen dollar op, op een budget van 100 miljoen dollar. Na die tegenvallende box office, hoorden we van regisseur Dean Israelite dat er nog altijd de hoop was om een vervolg te kunnen maken.

Maar nu lijkt het erop dat die hoop vervlogen is. Saban Entertainment, het productiebedrijf achter de franchise, had een handelsmerk aangevraagd op het logo van de film. Dat handelsmerk gold ook voor games, televisie en multimediacontent. Afgelopen week had het handelsmerk verlengd moeten worden, maar dat is niet gebeurd.

Ondanks dat dit natuurlijk allesbehalve een echte bevestiging is, wijst het er in elk geval wel op dat men toch maar niks meer gaat doen met de franchise. Oorspronkelijk was men dat wel van plan: de eerste film eindigde met een teaser na de aftiteling die wees op de komst van de groene Ranger in dat eventuele vervolg.

Vinden jullie het jammer dat er vermoedelijk geen vervolg meer komt?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Deze mensen moeten eens stoppen met te denken in ''franchises'' en gewoon al hun energie in een individuele film stoppen. Mocht het dan een financieel succes worden dan kunnen er altijd nog vervolgen komen.

ridjieddo

Avatar

Echt heel jammer. Power Rangers was echt een verademing onder de superhelden meuk van tegenwoordig. Het was meer een teenage drama met een vleugje superheld. Goed verhaal, karakterontwikkeling (je voelde echt mee met de karakters en wilde meer weten over hun leven na de film!) en opbouw van de spanning. Zonde dat het eindgevecht zo'n anti-climax was. De film had veel potentie en verdient zeker een vervolg.

Moviemagic

Avatar

Ik heb er nooit iets mee gehad en zal het ook niet missen. De mensen die er mee zijn opgegroeid misschien wel maar gezien de lage opbrengst zal dat misschien ook wel weer meevallen.

Master Of Films

Avatar

+1 Artificialis. De makers hadden a) hun mond moeten houden dat ze 6 films wouden gaan maken en b) geen nieuwe Green Ranger laten zien in zo'n after credit.

Op zich had ik wel een vervolg willen zien, waarin niet alleen wat verbeterd kon worden tov 1e deel, maar ook dat de nieuwe Green Ranger in het vervolg zou komen. Uiteraard mocht het vervolg alsnog komen, dan moet een eigen film worden zonder naar een nieuwe deel te hinten.

Civilian Supreme

Avatar

Neeeeeeeeeeeeeeee! Al mijn hoop de grond in geboord...

ISIM

Avatar

Jammer, ze hadden beter kunnen wachten. Je kan zien dat de film qua budget het niet bij kan benen. En de cast was ook gewoon slecht. Ik bedoel, de dialogen waren gewoon slecht. Maar een acteur met potentie maakt er dan nog wat van. Helaas hier niet gebeurd.

Wel jammer, zat opzich wel potentie in. Iets meer budget en wat meer A/B acteurs was slim geweest.

NieuwsFilm