'Power Rangers'-vervolg lijkt dood

'Power Rangers'-vervolg lijkt dood

De genadeklap lijkt uitgedeeld te zijn.

Power Rangers werd met heel veel bombarie aangekondigd. Zes films wilden Lionsgate en Saban maar liefst maken. Maar of die er komen? Het lijkt er niet op. Het eerste deel haalde wereldwijd slechts 142 miljoen dollar op, op een budget van 100 miljoen dollar. Na die tegenvallende box office, hoorden we van regisseur Dean Israelite dat er nog altijd de hoop was om een vervolg te kunnen maken.

Maar nu lijkt het erop dat die hoop vervlogen is. Saban Entertainment, het productiebedrijf achter de franchise, had een handelsmerk aangevraagd op het logo van de film. Dat handelsmerk gold ook voor games, televisie en multimediacontent. Afgelopen week had het handelsmerk verlengd moeten worden, maar dat is niet gebeurd.

Ondanks dat dit natuurlijk allesbehalve een echte bevestiging is, wijst het er in elk geval wel op dat men toch maar niks meer gaat doen met de franchise. Oorspronkelijk was men dat wel van plan: de eerste film eindigde met een teaser na de aftiteling die wees op de komst van de groene Ranger in dat eventuele vervolg.

Vinden jullie het jammer dat er vermoedelijk geen vervolg meer komt?

NieuwsFilm

meest populair