'Deathstroke' krijgt mogelijk solofilm

'Deathstroke' krijgt mogelijk solofilm

Gemaakt door Gareth Evans, die ons eerder The Raid bracht.

Regisseur Gareth Evans, die ons de knalharde actiefilm The Raid bracht, is in gesprek met Warner Bros. om een film te maken rond DC-schurk Deathstroke. Acteur Joe Manganiello zal de rol naar het schijnt spelen in deze spin-off, nadat hij eerder tekende voor The Batman.

Vorig jaar tekende de acteur om de rol van Deathstroke te spelen in de Batman-film, toen Ben Affleck hem zou regisseren. Toentertijd kregen we zelfs het kostuum al te zien, maar niet lang daarna werd The Batman flink vertraagd. Toen Matt Reeves het project overnam, werd het script van Affleck in de prullenbak gedaan en sindsdien is er onzekerheid over de rol van Manganiello in de film.

Nu we horen dat hij dus mogelijk een eigen film krijgt, kunnen fans weer gerust ademhalen. Naar het schijnt kwam Evans zelf met het idee voor deze film, nadat Warner hem Justice League Dark aanbood. Hij wees dat project af en kwam met een pitch voor deze film, waarbij groen licht gegeven werd voor de ontwikkeling ervan.

Deathstroke verscheen voor het eerst in 1980 in de comics en is een huurling en moordenaar. Hij nam het in de comics regelmatig op tegen Batman. Waar zijn solofilm over zal gaan is niet zeker, al zou het goed kunnen dat we hem volgen bij een van de vele moorden die hij pleegt.



NieuwsFilm

meest populair