Kindster Corey Feldman wil groot pedofilienetwerk in Hollywood onthullen

Kindster Corey Feldman wil groot pedofilienetwerk in Hollywood onthullen

Maar dat kan hij wel niet zomaar 'even' doen...

We weten nu allemaal wel dat Harvey Weinstein niet deugt; elke dag verschijnen er nog nieuwe verhalen over de eerst zo bekende en machtige filmproducent. Andere regisseurs die ook worden beschuldigd van seksuele intimidatie en/of aanranding worden nu ook weer aangepakt door het publiek, zoals o.a. Woody Allen. Nu wil een kindster uit de jaren tachtig ook zijn verhaal doen om een pedofilienetwerk in Hollywood bloot te leggen.

Corey Feldman was een grote kindster in de jaren 80; hij was te zien in films zoals o.a. Gremlins, The Goonies en Lost Boys. Vandaag is hij beter bekend als de zanger van de rockband Truth Movement. Nu laat hij via zijn twitter account weten dat hij een groot pedofilienetwerk in Hollywood wil onthullen.

Feldman beweert dat hij zo zes pedofielen kan noemen die zich vandaag nog in de filmindustrie bevinden: ''Één ervan heeft nog heel erg veel macht en dit gaat helemaal tot aan een grote studio''. Maar Feldman vreest voor zijn leven en durft de namen nu nog niet te noemen; hij wil namelijk eerst maar liefst 10 miljoen dollar inzamelen met zijn Indiegogo-campagne zodat hij een film kan maken die hierover gaat zonder dat een studio zich ermee bemoeit. Op die manier kan hij zijn eigen gang gaan. Ook wil hij dit geld gebruiken om te kunnen betalen voor een aantal advocaten en beveiliging voor zijn gezin en zichzelf.

Feldman maakt zich namelijk behoorlijk zorgen om zijn veiligheid; zijn tourbus werd afgelopen weekend aan de kant gezet door de politie en onderzocht en ook zou hij bijna twee keer zijn overreden. Enkele bandleden zijn al opgestapt omdat ze voor hun veiligheid vreesden, maar Feldman vindt dit te belangrijk om los te laten: ''Hollywood is een plaats waar volwassen makkelijk in contact kunnen komen met jongeren. De nodige mensen hebben me al gevraagd waarom ik niet nu al namen wil noemen, maar zo makkelijk is dat niet; als ik nu namen ga roepen kom ik waarschijnlijk in de problemen en heb ik dadelijk een rechtszaak aan mijn broek hangen. Maar gerechtigheid zal zegevieren, want dit gaat over goed en kwaad en ik wil het hier zeker over hebben, maar op het juiste moment''.

Ook had Feldman het nog over zijn vriend, Corey Haim, een andere bekende filmster van de jaren 80. Volgens Feldman had Haim het nog heel wat moeilijker en werd hij al jong seksueel misbruikt en al verkracht toen hij pas elf was: ''Haim heeft echt heel wat meegemaakt... Ik ben meerdere keren aangerand, maar Haim was echt verkracht en dat al op 11-jarige leeftijd. Ik heb een zoontje van 11 en ik kan me niet voorstellen dat hem zoiets zou kunnen overkomen. Het zou hem kapot maken''.

Het liep dan ook niet goed af met Corey Haim; hij overleed namelijk in 2010 op 38-jarige leeftijd, vermoedelijk aan een overdose.



NieuwsFilm

meest populair