POLL: Beste filmpersonage ooit!

We hebben er 25 voor je.

Even geleden publiceerde de website Total Film de top 25 met Beste filmpersonages ooit: een mooie uiteenlopende lijst met enkel grote filmpersonages die je waarschijnlijk allemaal kent en in actie hebt gezien. Om te zien hoe deze lijst op FilmTotaal scoort, hieronder de lijst in de vorm van de wekelijkse POLL. Aan jou de keuze: welk personage is jouw favoriet?

Zeker niet onverdiend staat Harrison Ford met twee personages bovenaan de lijst. Op de derde plaats staat Han Solo, uiteraard bekend uit meerdere Star Wars-films, en op de eerste stek staat Indiana Jones, uiteraard bekend uit de gelijknamige filmreeks die ooit startte met Raiders of the Lost Ark uit 1981. De Top 5 is compleet met Batman (#2), Sigourney Weavers Ellen Ripley (#4) uit de Alien-franchise en James Bond op plaats 5. Batman en 007 zijn door meerdere acteurs gespeeld. De acteurs die op dit moment invulling geven aan deze filmhelden zijn respectievelijk Ben Affleck en Daniel Craig.

Hieronder de complete Top 25 van Total Film, met de mogelijkheid om jouw favoriete personage aan te stippen. Uiteraard zijn er meer ijzersterke filmpersonages te bedenken, dus mocht je een naam willen achterlaten, dan kan dat in de gebruikelijke ruimte onder de POLL.

Succes met stemmen!



NieuwsFilm

meest populair