Robert Downey Jr. bevestigt terugkeer in 'Avengers 4'

Robert Downey Jr. bevestigt terugkeer in 'Avengers 4'

Iron Man is dus ook in de laatste film van de eerste MCU-saga te zien.

Het lag al in lijn der verwachtingen, maar is nu zeker: acteur Robert Downey Jr. is ook in Avengers 4 te zien. Daarin speelt hij wederom de rol van Tony Stark, a.k.a. Iron Man. Dat hadden we al verwacht, aangezien het MCU in 2008 begon met Iron Man en straks tot een conclusie komt. Het wordt vermoedelijk de laatste film met de acteur daarin.

Op het beeld dat Downey Jr. op zijn Instagram-account plaatste, zien we dat ook Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow) en Chris Evans (Steve Rogers / Captain America) terugkeren voor het Marvel-avontuur van regisseurs Anthony en Joe Russo.

New flick, new short chair. #lumbarsupport #marvel #bts

Een bericht gedeeld door Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) op


Voordat Avengers 4 te zien zal zijn, krijgen we echter eerst nog Avengers: Infinity War te zien. Die Marvel-film draait in mei 2018 in de bioscoop en een jaar later is het de beurt aan Avengers 4. De twee MCU-films vormen de epische conclusie van de eerste tien jaar aan Marvel-films en tonen hoe de Avengers en Guardians of the Galaxy de gestoorde titaan Thanos (Josh Brolin) proberen te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair