Rol Jeff Goldblum in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' erg klein

Rol Jeff Goldblum in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' erg klein

Zo klein dat die wellicht helemaal uit de film gehaald wordt.

Kortgeleden vertelde acteur Jeff Goldblum al over de terugkeer van Ian Malcolm in Jurassic World: Fallen Kingdom. De acteur vertelde toen dat zijn personage vermoedelijk weer van alles te vertellen zal hebben over het gebruiken en misbruiken van technologie. Die commentaren vult de acteur vandaag aan.

In de Empire Podcast vertelde de acteur dat zijn rol niet heel groot wordt. "Het is erg klein. Wie weet, misschien halen ze me zelfs helemaal uit de film! Maar als ik erin blijf, is dat als een beetje garnering, een takje peterselie. En hopelijk niet zonder gevolgen!" aldus Goldblum.

We hoeven dus niet te verwachten dat Ian Malcolm heel veel te doen heeft in de film van regisseur J.A. Bayona. Malcolm werd in de boeken van Michael Crichton bedacht als een soort ironische commentator, iemand die met een bepaalde afstand reageerde op de experimenten met dinosaurussen. Wellicht dat zoiets nu ook zal gebeuren. De hoop is in elk geval dat Malcolm wel op een natuurlijke manier in de film voorkomt.

Naar het schijnt krijgen we in december de eerste trailer te zien. De release van Jurassic World: Fallen Kingdom staat gepland voor 21 juni 2018.



NieuwsFilm

meest populair