Komt er een 'Quantum Leap' film?

Komt er een 'Quantum Leap' film?

Bedenker Bellisario heeft al een script klaarliggen.

Komt er een film van de ooit populaire serie Quantum Leap? Volgens de oorspronkelijke schrijver en bedenker van de serie wel. Donald Bellisario kondigde aan dat hij een script voor een Quantum Leap-film heeft geschreven. Hij zegt nog niet te weten wat er mee gaat gebeuren, maar het script ligt klaar om gefilmd te worden. Naar eigen zeggen schrijft hij nog altijd op dezelfde wijze: ''Ik begin gewoon met schrijven en kijk dan waar dat me naar toe brengt. Zo is het voor mij net zo vermakelijk als voor het publiek. Dus ik heb gewoon Scott en Dean in mijn hoofd gestopt, heb ze een beetje ge-reboot en ben toen verder gegaan.''

Wat Donald Bellisario daarmee bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar de speculatie is dat hij een scenario heeft geschreven in de stijl van Tron Legacy of Blade Runner 2049, waarbij jongere acteurs nieuwe personages spelen, die de oude personages tegenkomen.

Scott en Dean zijn respectievelijk Scott Bakula en Dean Stockwell, die de hoofdpersonen in de serie speelden van 1989 tot 1993. Bakula speelde tijdreiziger Dr. Sam Beckett en Stockwell zijn vriend Al Calavacci, die samen elke week nieuwe avonturen door de tijd heen beleefden.



NieuwsFilm

meest populair