Opnames 'Captain Marvel' beginnen in februari

De eerste Marvel-film met een vrouwelijke held in de hoofdrol.

Bijna is het zover en gaan de opnames voor Captain Marvel van start. De site Omega Underground heeft weten te bevestigen dat die voor februari 2018 gepland staan, waar Marvel-baas Kevin Feige ook al eens naar hintte. Regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck zullen vermoedelijk de komende weken dus een aantal aankondigingen rond de cast maken.

Captain Marvel wordt grotendeels opgenomen in Los Angeles. De film speelt zich af in de jaren negentig en draait om de oorlog tussen de Kree en de Skrulls. Daarin is een rolletje weggelegd voor Carol Danvers, gespeeld door Brie Larson. Naast haar speelt ook Samuel L. Jackson een rol als Nick Fury. Verder schijnt Hayley Atwell te zien te zijn als Peggy Carter en Ben Mendelsohn als de grote schurk.

De film moet een compleet nieuwe versie van het oorsprongsverhaal van Carol Danvers vertellen. Duidelijk is wel dat het personage allang actief is in het MCU, maar gewoon met andere dingen bezig was. Verder is het de bedoeling dat met Captain Marvel het personage voor de toekomst van het MCU opgezet wordt, dus ook na Avengers 4.

De release van Captain Marvel staat gepland voor release in maart 2019.



NieuwsFilm

meest populair