Financieel Valhalla nu al in zicht voor 'Thor: Ragnarok'

Financieel Valhalla nu al in zicht voor 'Thor: Ragnarok'

En regisseur Taika Waititi wil graag al het vervolg gaan maken.

Thor: Ragnarok is nu al een succes te noemen. De afgelopen week werd de film in 36 landen uitgebracht en bracht tot nu toe al 150 miljoen dollar op. Daarmee overtreft de film de financiële prognoses die eerder deze maand werden gedaan, en de eerst weken van de eerdere Thor-films.

En dat terwijl de film nog uit moet komen in onder andere Noord Amerika, China, Japan, Duitsland, Mexico en Rusland. Door de combinatie van dat feit en de resultaten tot nu toe is de verwachting dat de film voor het weekend nog 400 miljoen dollar zal hebben binnengebracht. Daarmee zal de derde Thor-film de succesvolste van de drie worden.

De eerste Thor bracht in totaal bijna 450 miljoen dollar op, een bedrag dat nummer drie waarschijnlijk op zijn sloffen zal halen na komende week. De kans is aanzienlijk dat daarna ook deel twee, Thor: The Dark World, zal worden ingehaald, die in totaal 645 miljoen dollar opbracht in de bios.

Regisseur Taika Waititi heeft ondertussen in interviews aangegeven dat hij graag een vierde Thor-film zou maken, of zoals hij het noemt, een tweede Ragnarok-film.

NieuwsFilm

meest populair