Tyler Bates vervangt Junkie XL als 'Deadpool 2'-componist

Tyler Bates vervangt Junkie XL als 'Deadpool 2'-componist

De Nederlandse componist verliet het project toen regisseur Tim Miller werd vervangen door David Leitch.

De Nederlandse filmcompinist Tom Holkenborg (alias Junkie XL) zou oorspronkelijk de muziek componeren van Deadpool 2 (hij deed dit eerder voor het eerste deel), maar toen regisseur Tim Miller dat project verliet besloot Holkenborg hetzelfde te doen. David Leitch, een van de regisseurs van John Wick, verving uiteindelijk Miller en vandaag weten we jullie ook te melden wie Junkie XL zal vervangen.

Volgens Film Music Reporter is Tyler Bates namelijk ingehuurd om de muziek van de komische actiefilm te componeren. Bates was eerder verantwoordelijk voor de muziek van comic-verfilmingen als Zack Snyders 300 en Watchmen, maar ook van Guardians of the Galaxy. Binnenkort is zijn muziek ook te horen in Marvel-/Netflix-serie The Punisher.

Ryan Reynolds keert in Deadpool 2 terug als hoofdrolspeler. Hij wordt vergezeld door namen als Josh Brolin, Zazie Beetz, Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Jack Kesy, Karan Soni en Shioli Kutsuna. De opnames van Deadpool werden onlangs afgerond en het resultaat is vanaf juni 2018 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair